Haking 25/2-14


Bunet.

Frida fick för dig att hon skulle färga om håret, så nu site färgen i håret. Ska gå till bussen om 10 så att jag kommer iväg inan hon tvättar det haha hon lär få spel, det ser väldigt mörkt ut så vi får se.

Sen är det bara att byta om och dra ner till stallet och ficksa stallet och dra till Haking:) men måste gå till bussen nu.



Shoppa loss.

Spontan soping tur med Frida.




Topp modell.

Sitter och kollar på toppmodell och talang samtidigt, det märks att man är tjej;)

Topp modell håller sina förväntningar även fast det bara varit ett program, men talang alltså vi siter bara och asgarvar här.

Till ridpasset nu. Jag var ute och i ca 45 min trot jag, vi tränade mycket byten och att samla, öka, samla och bytte. Han var super fin och mjuk, jag red med hakamor, det var första gången jag red på riktigt med hakamor, tidigare så har jag bara ridit barbacka och skritat men han sköte sig super duktig.

Imorgon så är det Haking träning så det taggar vi,  han käns jätte fin och alert så det ska säker gå bra hopas vi :)

Skåpet när jag städat.

Träning

Lite svajigt men men.


Skåp Jungell.

Har precis smörjt och fotat fyra sadlar som skall säljas och tänkte att nu när man är igång så är det väll bara att fortsätta med skåpet så önska mig lycka till nu få.


Träningen i dag.



Dålig kvalitet vet jag men men. Det är något.

Haking 11/2-14


Take care of yourself.

Jag tycker att alla ska få ta hand om sig själva, det är sjukt viktigt att få känna sig vacker.



Nu är jag redo för onsdag.

Sitter och dricker smoothie och te och snart så ska jag byta om och gå ner till stallet för att ficka allt och sen rida ut med Jecica, tror att hon skulle koma ca 10:30 eller någåt sånt sen så är det dax för utväklings samtal.
Min finna lilla plut.

Rid passet.

I dag så red jag på cykel vägen i ca 30 min och bara skritade och lite lite trav, han var så avslapnad och finn så det känndes inte som att jag behövde sitta och nöta en massa.
 
Men nu siter jag hemma och kollar på mamma och pappa när dom lagar mat, snart så måste jag nog hjälpa till litte. Men änså länge behövs det inte ;)
 
I moron så är jag ledig och vid halv två så ska jag och pappa på utväklingssamtal på skolan och innan det så ska jag och Jecika rida ut en sväng vid nora. Men nu är det tajm att hjälpa till.

Min finna. 

I går.

Igår var jag och Jecica ute och red, vi red till koparmora ängarna.
 
Nu när det är lite knögligt ute så blev det skrit hela vägen dit som tar ca 15 min och sen så var dom ordenkligt fram skritade så att vi kunde trava på en gång, jag  jobade mycket med att han skulle vara lång och låg och det fick jag han, sen så tog jag lite galop i bäge varven. I galoppen så var han något spänd och springi men mot slutet släpte det. 
Längtar till att få komma ut och tävla igen.